Sony komt met PS VR popup stores in Nederland en België

Hoewel Oculus eerder met de Oculus Rift op de markt kwam en ook HTC met de Vive al een VR-headset introduceerde, blijft Sony een van de nieuwste aanbieders van VR-headsets. Het eerste model, de PlayStation VR, wordt verwacht op 13 oktober en zal enkel geschikt zijn voor het gebruik in combinatie met een PlayStation 4. Omdat voor veel consumenten niet precies duidelijk is wat je mogelijkheden zijn met de PSVR, opent Sony in de aanloop naar de verkoop van deze gadget verschillende pop-up-stores in Nederland en België. In de pop-up-store krijgen consumenten de kans om de PlayStation VR alvast uit te proberen.

PS VR

Eerste PSVR pop-up-store in Utrecht

In Nederland werd de eerste PSVR pop-up-store op 5 september geopend in Utrecht, waar consumenten vijf dagen de tijd hebben om kennis te maken met virtual reality van Sony. Deze vorm van gamen moet een unieke ervaring met zich meebrengen, waardoor spellen voor gamers nog realistischer worden. Een week na de opening van de pop-up-store in Utrecht zal Sony zich naar Rotterdam verplaatsen. Op 19 september opent een winkel in Amsterdam en tot slot zal Sony een bezoek brengen aan Eindhoven, waar de pop-up-store tussen 26 september en 1 oktober te bezoeken is.

Woon je in België? Geen paniek! Ook in België opent Sony in september een aantal pop-up-stores. Hier begint het in Brussel, gevolgd door vestigingen in Luik, Antwerpen en Gent. Net als in Nederland zijn ook de pop-up-stores in België maar tijdelijk te bezoeken.

Unieke kans om PSVR te ervaren

Volgens marketingmanager Ronny Hoekman van Sony bieden de pop-up-stores een unieke kans aan consumenten om de PlayStation VR vooraf te ervaren. “Hier ligt ook het zwaartepunt van onze marketinginzet voor de PSVR. Consumenten moeten de nieuwe technologie van Sony kunnen ontdekken en op die manier ambassadeur worden van het product.”, aldus Hoekman.

Tip: ben je enthousiast geworden over de PSVR? Reserveer direct een exemplaar bij een van de grote retailers.

Leave a Reply