PSVR is speciaal ontworpen voor de PlayStation 4 spelers

De PlayStation VR van Sony is speciaal ontworpen voor de PlayStation 4. De PSVR maakt het mogelijk om zelf de virtual reality mee te maken door middel van de headset, uitgerust met de nieuwste functies en features. De PlayStation VR zal verkrijgbaar zijn vanaf 13 oktober 2016 voor een adviesprijs van ongeveer 399 euro. Hoewel de prijs lijkt mee te vallen zijn er toch een aantal feiten waar je rekening mee moet houden, zoals de aanschaf van accessoires en misschien wel de PlayStation zelf.

psvr

Wat krijg je?

Wanneer je de PlayStation VR koopt ontvang je deze in een doos met daarin natuurlijk de headset, oordopjes, een HDMI kabel en een USB kabel, een AC adapter, een processor unit en een connection adapter voor de PlayStation VR headset. Dit zijn alle dingen die je nodig hebt om de headset aan te sluiten op de PlayStation 4. Het aansluiten zal erg gemakkelijk gaan waardoor je in staat bent om vrijwel direct te beginnen met gamen. Als je al een PlayStation 4 hebt zal dit uiteraard geen problemen opleveren. Wanneer je nog geen PlayStation hebt zal je deze nog moeten kopen, evenals belangrijke accessoires die je nodig hebt om de headset te kunnen gebruiken, zoals de PlayStation camera.

Wat heb je nodig?

Het belangrijkste onderdeel dat je nodig hebt om te kunnen beginnen met gamen is de PlayStation camera. Deze wordt niet meegeleverd met de PlayStation VR en zal je dus los moeten kopen indien je deze nog niet hebt. De PlayStation camera kost ongeveer 59 euro. Als je nog geen PlayStation 4 hebt zal je er een aan moeten schaffen, aangezien de headset alleen werkt met deze PlayStation. De PlayStation 4 kost ongeveer 335 euro. Als laatste is het belangrijk om te zorgen dat je de juiste controllers hebt. Voor de meeste games is het mogelijk om de standaard controllers te gebruiken. Sommige games werken echter alleen met de PlayStation Move controllers. Mocht je deze nog niet hebben is het verstandig om ze aan te schaffen, aangezien het essentieel is voor de ervaring van virtual reality.

Leave a Reply