Introductie nieuw PlayStation Move-pakket tegelijkertijd met release PSVR

Naar alle waarschijnlijkheid begint op 13 oktober niet alleen de verkoop van de nieuwe PlayStation VR in Nederland en België, ook de PlayStation Move-pakketten zullen vanaf dat moment verkocht worden. Het wordt sterk aangeraden om deze PlayStation Move-controllers aan te schaffen als je voor een PSVR kiest, omdat dit ervaringen tijdens het gamen optimaliseert. Vergeet daarbij niet dat je in het bezit moet zijn van een PlayStation Camera om de PSVR te kunnen gebruiken in combinatie met je PlayStation 4.

Het PlayStation Move-pakket draagt de naam ‘Move Controller Twin Pack’ en bevat twee van deze PlayStation Move-controllers. Deze bundel werd voor het eerst gesport op de website van EB Games, waar een foto van de verpakking te zien is.

PSVR pre order

PlayStation Move-controllers voor PSVR

In het ‘Move Controller Twin Pack’ zitten twee PlayStation Move-controllers, twee USB-kabels en twee bandjes om te voorkomen dat de controllers van je arm schuiven tijdens het gamen. Het is zeer waarschijnlijk dat het hierbij gaat om de meest recente versie van de PlayStation Move-controllers, die dezelfde aansluiting hebben als een DualShock 4-controller voor de PlayStation 4. Het feit dat je er twee extra oplaadkabels bij krijgt is handig als de oplaadkabel van je DualShock 4-controller kapot is.

Zoals het nu lijkt zal het pakket worden aangeboden voor een prijs tussen de tachtig en negentig euro (119,95 Australische dollar). Op dit moment bieden Nederlandse retailers nog geen mogelijkheid aan om het ‘Move Controller Twin Pack’ aan te schaffen. Mogelijk dat hier tijdens een PlayStation-evenement op 7 september meer informatie over volgt.

Noodzaak van PlayStation Move-controllers

Hoewel het wordt aangeraden om de PlayStation Move-controllers te gebruiken bij het spelen van games met een PSVR, is dit niet noodzakelijk. Vrijwel alle spellen die gebruikt kunnen worden met de PSVR zijn ook met een DualShock 4-controller te spelen.

Leave a Reply